Ληστεία Σχοινά -Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Μία νύχτα βγαλμένη από ταινία τρόμου πέρασαν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες

Μία νύχτα βγαλμένη από ταινία τρόμου πέρασαν οι δημοφιλείς τραγουδιστές, Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή, όταν κουκουλοφόροι τούς έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Νύχτα τρόμου για Γαρμπή -Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τις καταθέσεις του τραγουδιστή στην Αστυνομία, κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι όπου μένει με τη σύζυγό του. Οι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι, καθώς γνώριζαν την ώρα που θα επέστρεφε η Καίτη Γαρμπή από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν και την περίμεναν.

Τέσσερις κουκουλοφόροι, λοιπόν, αιφνιδίασαν την τραγουδίστρια που είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της με απειλή όπλου. Οι δράστες ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή ν’ ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, όπου βρισκόταν μέσα και κοιμόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε στις καταθέσεις του, ότι ακούγοντας την φασαρία, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, όπου συνάντησε τους ληστές να απειλούν με το όπλο την Καίτη Γαρμπή.

 

Αναλυτικά όσα κατέθεσε ο Διονύσης Σχοινάς στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας που διερευνά την υπόθεση

Τον έδεσαν στο σαλόνι και τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας, ενώ απειλούσαν διαρκώς με τα όπλα την Καίτη Γαρμπή. «Αν δε μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα» φέρονται να τον απείλησαν.

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του τραγουδιστή, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου», αναφέρεται πως στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή βρίσκονται εγκατεστημένες τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας, χωρίς όμως,  να είναι σαφές αν αυτές μπόρεσαν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της αστυνομίας.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η Καίτη Γαρμπή, φανερά τρομοκρατημένη από τη νύχτα -θρίλερ είπε: «Αν μας αγαπάτε, αφήστε μας να ηρεμήσουμε»
 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top