Δίκη Κοιλάδας: Η κατηγορούμενη άλλαξε την κατάθεσή της μετά από υπόδειξη

Νέα στοιχεία ρίχνουν «φως» στην υπόθεση - θρίλερ

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι συνέβη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Θανάσης Λάμπρου αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Δίκη Κοιλάδας: Άλλαξε την κατάθεσή της η αδελφή της χήρας

Νέες καταθέσεις ρίχνουν «φως» στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του, συμπληρώνοντας ένα χρόνο από την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Σήμερα συνεχίστηκε η δίκη με τη συμπληρωματική εξέταση του αξιωματικού από την ασφάλεια Ναυπλίου, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για την εξιχνίασή της υπόθεσης.

'Εγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας

Το δικαστήριο είχε ζητήσει την κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση της αδελφής της χήρας και του αξιωματικού από την ασφάλεια Ναυπλίου, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες τον πρώτο καιρό.

Δολοφονία καπετάνιου: Το σενάριο της αυτοκτονίας για πρώτη φορά στο κάδρο

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η κατηγορούμενη οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του άντρα της, ομολόγησε την ενοχή της παρουσία ενός έμπειρου εισαγγελέα. Ωστόσο, παρόλο που η ίδια ομολόγησε, δεν υπέγραψε την ομολογία της κατόπιν έντονης προτροπής της μητέρας της.

Όπως είχε πει η ίδια, το ζευγάρι είχε τακτικούς καβγάδες, όπως ανάλογα είχε συμβεί και την ημέρα του μοιραίου σκηνικού.

Κοιλάδα: Ερωτικές συνευρέσεις στη βίλα που βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός του καπετάνιου αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια, ενώ η κατηγορούμενη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδώσει, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκής και τρίτου προσώπου.

Κοιλάδα: Υποβασταζόμενη η μητέρα του καπετάνιου στη δίκη της «μαύρης χήρας»

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή..

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία και πιστεύουν ότι οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μάλιστα κάνουν λόγο ότι ύποπτοι είναι μία γυναίκα -φίλη του καπετάνιου- και ένας άλλος άνδρας. Η γυναίκα μάλιστα φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.700 μηνύματα με το θύμα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top