Κοιλάδα: Υποβασταζόμενη η μητέρα του καπετάνιου στη δίκη της «μαύρης χήρας»

Έδωσε για πρώτη φορά «το παρών» στα δικαστήρια

Αναβολή για τις 22 Φεβρουαρίου πήρε η δίκη της «μαύρης χήρας», η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, 42 ετών στην αυλή φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε εκείνη, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του καπετάνιου, η κυρία Χρυσούλα, η οποια έφτασε στα δικαστήρια Ναυπλίου υποβασταζόμενη από την κόρη της.

Κουρασμένη και καταβεβλημένη έδωσε «το παρών» για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς μετά από πέντε χρόνια θέλει να μάθει τις ακριβείς συνθήκες δολοφονίας του παιδιού της.

Κοιλάδα: Στα δικαστήρια ξανά η χήρα του καπετάνιου

Τον φίλο του καπετάνιου «δείχνει» η Μαύρη Χήρα της Αργολίδας

Ο φίλος του καπετάνιου απαντά στη χήρα της Αργολίδας

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια. 

Η κατηγορούμενη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της.

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδώσει, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκής και τρίτου προσώπου.

Μόνο στο STAR: «Ο καπετάνιος και η χήρα είχαν κλειδί από το σπίτι μου»

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία.

Πιστεύουν ότι οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μάλιστα κάνουν λόγο ότι ύποπτοι είναι μία γυναίκα -φίλη του καπετάνιου- και ένας άλλος άνδρας. Η γυναίκα μάλιστα φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.700 μηνύματα με το θύμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top