Κοιλάδα: Στα δικαστήρια ξανά η χήρα του καπετάνιου

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» - Υποστηρίζει πως είναι αθώα

Δείτε στο video τι είχε δηλώσει ο φίλος του καπετάνιου πριν λίγο καιρό στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" - Η απάντησή του στην κατηγορούμενη, που τον είχε χαρακτηρίσει "άμεσο συνεργό" αν όχι "αποκλειστικό δράστη"

Στα δικαστήρια θα αναβιώσει την Τετάρτη η υπόθεση της χήρας στην Κοιλάδα, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, 42 ετών στην αυλή φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε εκείνη, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Τον φίλο του καπετάνιου «δείχνει» η χήρα της Αργολίδας

Ο φίλος του καπετάνιου απαντά στη χήρα της Αργολίδας

Αριστερά το θύμα, ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου και δεξιά η κατηγορούμενη σύζυγός του

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια. 

Η κατηγορούμενη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της.

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016.

Μόνο στο STAR: «Ο καπετάνιος και η χήρα είχαν κλειδί από το σπίτι μου»

Ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδώσει, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκής και τρίτου προσώπου.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία.

Πιστεύουν ότι οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μάλιστα κάνουν λόγο ότι ύποπτοι είναι μία γυναίκα -φίλη του καπετάνιου- και ένας άλλος άνδρας. Η γυναίκα μάλιστα φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.700 μηνύματα με το θύμα.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top