Μόνο στο STAR: «Ο καπετάνιος και η χήρα είχαν κλειδί από το σπίτι μου»

Τι λέει ο επιστήθιος φίλος του Θανάση στου οποίου την αυλή πέθανε

Ο επιστήθιος φίλος του Θανάση Λάμπρου, του καπετάνιου που πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου του 2014, μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στο σπίτι αυτού του ανθρώπου, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί έρευνα για τυχόν άσκηση ποινικής δίωξης, βρέθηκε νεκρός ο Θανάσης Λάμπρου και μάλιστα από το όπλο που άνηκε στον ίδιο. 

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταδικάστηκε η χήρα του καπετάνιου. Το δικαστήριο, την έκρινε ομόφωνα ένοχη  για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Υπόθεση καπετάνιου στην Κοιλάδα: Μέσα στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε

Εκείνη τη μέρα, ο καπετάνιος φέρεται να υποψιάστηκε ότι η σύζυγός του τον απατούσε με τον φίλο του και ότι βρισκόταν στην οικία του. Ο φίλος απαντά, μεταξύ άλλων, και στις ερωτήσεις για τη σχέση του με τον Θανάση αλλά και με τη Δήμητρα, τη χήρα του καπετάνιου.

Ο Θανάσης και η Δήμητρα είχαν κλειδί από το σπίτι μου

«Ο Θανάσης είχε πρόσβαση στο σπίτι μου, είχε κλειδί. Το έπαιρνε και η Δήμητρα όποτε το χρειαζόταν γιατί έφερνε την καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα δεν είχε μεταφορικό μέσο, έτσι όταν τελείωνε από το δικό τους σπίτι που καθάριζε, η Δήμητρα την έφερνε με το αυτοκίνητο για να καθαρίσει το δικό μου» εξήγησε ο επιστήθιος φίλος του καπετάνιου και σημείωσε:

«Η Δήμητρα ήταν γυναίκα του Θανάση κι ερχόταν όποτε ερχόταν ο Θανάσης. Δεν είμαστε φίλοι με τη Δήμητρα»

«Στα χέρια μου δεν υπήρχε πυρίτιδα. Πάνω στον πανικό μου πήρα τις σφαίρες που ήταν στο συρτάρι και τις πέταξα. Στη συνέχεια τους υπέδειξα που τις είχα πετάξει και τους το είπα πριν καν με ρωτήσουν. Στην αρχή φοβήθηκα γιατί είχα παράνομα το όπλο και γιατί θα συνδεόμουν με τον φόνο» πρόσθεσε. 

Καταλήγοντας είπε ότι έχει πει όλη την αλήθεια στις αρχές κι ότι θα μπορούσε να είχε προστατεύσει τον φίλο του νωρίτερα, συμβουλεύοντάς τον να χωρίσει, έτσι ώστε τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί. 

Τι συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου 2014

Σύμφωνα με τα όσα αποδείχτηκαν στο Πρωτοβάθμιο δικαστήριο, υποψιασμένος ότι η σύζυγός του τον απατά και ότι βρίσκεται στην οικία του φίλου του, έφτασε στο σπίτι στις 12:30 το μεσημέρι.

Άφησε τη μηχανή του και αμέσως κατευθύνθηκε στην είσοδο του σπιτιού.
Μπαίνοντας στο σπίτι και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες που είχε, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να κυνηγά τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν σε μια από τις μπαλκονόπορτες στο πίσω μέρος του σπιτιού βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα της κατηγορούμενης.

Δίπλα στην κρεβατοκάμαρα σε έναν βοηθητικό χώρο, βρίσκεται το συρτάρι όπου ο φίλος του καπετάνιου κρατούσε καλά φυλαγμένο ένα περίστροφο.

Ο 40χρονος καπετάνιος βρέθηκε μπρούμυτα στο πίσω μέρος της αυλής έχοντας δεχτεί δύο σφαίρες. Μία στην καρδιά και μία στον δεξιό του κρόταφο. Λίγο πιο πέρα βρέθηκαν το μαχαίρι και τα ρούχα του. Από κάτω η ζακέτα και από πάνω το φανελάκι του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top