Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν σκύλο με αεροβόλο σε μπαλκόνι

Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε κτηνιατρική κλινική

Άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο σκύλο σε μπαλκόνι στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Τρίτης. Η ιδιοκτήτριά του μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζητά να βρεθεί ο δράστης.

«Γυρνώντας από τη δουλειά τον είδαμε πολύ τρομαγμένο. Τον πιάσαμε και άριχσε να κλαίει πάρα πολύ και να φωνάζει οπότε καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον πήγαμε απευθείας στην κλινική και συνειδητοποιήσαμε μετά απο ακτινογραφίες ότι είχε μια σφαίρα μέσα του» είπε η ιδιοκτήτρια.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε κτηνιατρική κλινική της περιοχής και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να τα καταφέρει.

«Σύμφωνα με τις ακτινογραφίες, οι γιατροί μας είπαν ότι η σφαίρα ήρθε από πάνω οπότε από κάποιον που μένει πιο ψηλά απο εμάς, λογικά είναι κάποιος γείτονας. Ζητάμε να βρούμε αυτόν που το έκανε γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνος» είπε η ιδιοκτήτρια.

Μάνα και κόρη κατέθεσαν μήνυση κατ'αγνώστου και η αστυνομία αναζητεί τον δράστη.

Βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης

Άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια τον πέταξαν μπροστά στο σπίτι του. 

Ο Jerry ήταν ενας αδέσποτος γατούλης ο οποίος πριν 3 χρόνια αναζήτησε  λίγη αγάπη στο σπίτι του αντιδημάρχου.Εκείνος αμέσως τον υιοθέτησε Κάποιοι όμως αποφάσισαν με το έτσι θέλω να τον δολοφονήσουν με ένα νυστέρι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top