Νέο «όχι» στον Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια από τις φυλακές Βόλου

Ο ισοβίτης κρατείται εκεί από τον Αύγουστο 2018

Δημήτρης Κουφοντίνας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του στο νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας με παραμονή στο σπίτι του, στην Αττική.

Προσφυγή Κουφοντίνα στο Δικαστικό Συμβούλιο Ρόδου – Ζητά 9ήμερη άδεια

Το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη», ο οποίος είχε προσφύγει στο Συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υπέβαλε αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν την εορταστική περίοδο, ώστε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ομόφωνα «όχι» στο νέο αίτημα άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Απορρίφθηκε τρίτη φορά το αίτημα του Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα του ισοβίτη, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα.

Εισαγγελία Βόλου: Και δεύτερο «όχι» για άδεια στον Κουφοντίνα

Έχουν προηγηθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβετείας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top