Φρίκη στην Κέρκυρα: Εννιάχρονη κατήγγειλε τον παππού της για ασέλγεια

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια στη μητέρα της

κοριτσάκι που κλαίει

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία ότι ένα εννιάχρονο κοριτσάκι φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ίδιο της τον παππού. 

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο ηλικιωμένος αναμένεται να παραπεμφθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για όσα τον κατηγορεί η εγγονή του. 

Το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού ήρθε στο φως όταν ο αδελφός της εκμυστηρεύτηκε στη θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Εκείνη ρώτησε τη μικρή τι συνέβαινε και τότε το παιδί φέρεται να της απάντησε πως ο παππούς της, της έκανε συχνά πράγματα που δεν ήθελε. 

Ενημερώθηκε και η μητέρα του κοριτσιού που υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους

Η εννιάχρονη φέρεται να έχει καταθέσει δύο φορές στην αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Σε αυτές φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση από τον παππού της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κορίτσι φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ηλικιωμένος δεν την χτυπούσε, αλλά μια φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί κι άλλη μία της κρατούσε τα χέρια, όσο εκείνο προσπαθούσε να τον σταματήσει. 

Πάντως ο ηλικιωμένος, μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε, υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Υποστήριξε, τέλος, ότι του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει τη δική της μήνυση σε βάρος του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top