Εναερίτες ΔΕΔΔΗΕ: «Το ρεύμα είναι ο χειρότερος εχθρός μας»

Οι «SPIDERMEN» που κρατάνε όρθιο το ηλεκτρικό δίκτυο

Οι εναερίτες ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους, ώστε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά να έχουν ρεύμα. Οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ τις τελευταίες ημέρες δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για να επιδιορθώσουν τις βλάβες που υπέστη το δίκτυο από τις πρόσφατες κακοκαιρίες. 

Δυστύχημα Πόρος: Παραιτήθηκε η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ

Οι εναερίτες πάνω από όλα είναι άνθρωποι, δεν είναι ένας μύθος. Οι ώρες στη δουλειά είναι ατελείωτες, ξεχνώντας ότι έχουν οικογένεια και παιδιά.

Το Star βρέθηκε με αυτούς τους αφανείς ήρωες στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην κορυφή της Πεντέλης, στον υποσταθμό για να επιδιορθώσουν τη βλάβη και κατέγραψε τις δυσκολίες της δουλείας τους.

Εξάρχεια: Κυνήγησαν συνεργείο της ΔΕΗ που πήγε να επισκευάσει βλάβη!

«Η μεγάλη δυσκολία βρίσκεται στο θέμα του ρεύματος. Θεωρώ ότι είναι ένας εχθρός για μας, δεν μπορείς να τον ακούσεις, ούτε να τον δεις, ούτε να τον μυρίσεις. Μόνο να τον νιώσεις, δυστυχώς, και δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα», εξομολογείται ο Δημήτρης, ένας από τους εναερίτες της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι εναερίτες του ΔΕΔΔΗΕ αυτή τη στιγμή είναι μόνο 1000 και καλούνται να εξυπηρετήσουν 240 χιλιάδες χιλιόμετρα δικτύου, τέσσερις φορές τον κύκλο της γης.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top