Πεύκη: Θρήνος στην κηδεία μάνας και κόρης - Τραγική φιγούρα ο πατέρας

«Κλαίω όλη μέρα. Δεν υπάρχει πια κουράγιο»

Θρήνος στην κηδεία της μάνας και της κόρης από την Πεύκη, που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Πέμπτη. Τραγικό πρόσωπο ο πατέρας και σύζυγος, ο οποίος έχασε σε μια στιγμή την οικογένεια του, όταν η νηπιαγωγός πέταξε το κοριτσάκι της από την ταράτσα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Πεύκη: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας - «Υπεραγαπούσαμε το παιδάκι»

Η τελευταία πράξη του δράματος της Πεύκης παίχτηκε σήμερα στο νεκροταφείο Αμαρουσίου. Μάνα και κόρη κηδεύτηκαν μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους της 32χρονης μητέρας και της 5χρονης κόρης της να τις αποχαιρετούν για πάντα. 

Τραγωδία στην Πεύκη: «Κοινωνούσε κάθε Κυριακή το κοριτσάκι της»

Ο πατέρας της οικογένειας ζει μέσα στην απόλυτη δυστυχία. Έχασε γυναίκα και κόρη ξαφνικά, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν η νηπιαγωγός πέταξε το παιδί της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη στο κενό.  

Τραγωδία Πεύκη: «Δυστυχώς, δεν την πρόλαβα»

Οι γείτονες μέχρι σήμερα, περνούν από το σημείο και αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη τους.

Το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό, εικάζουν κάποιοι, ίσως έκανε την μητέρα να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. 

Πεύκη: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης μητέρας στον σύζυγό της

«Ε στεναχωριόταν, δεν θα στεναχωριόταν να βλέπει το παιδάκι, όλα τα παιδάκια να περπατάνε, να μιλάνε, να πηγαίνει στο σχολείο να βλέπει τα παιδάκια κι αυτή... Να το έβαζε εδώ στον καναπέ το πουλάκι μου και καθόταν», δήλωσε η γιαγιά της 5χρονης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτείο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top