Πεύκη: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης μητέρας στον σύζυγό της

Η 32χρονη νηπιαγωγός πέταξε την κόρη της από την ταράτσα και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 11:30 το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κορούλα της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η νεαρή νηπιαγωγός δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι το παιδί της ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Πεύκη: Μητέρα πέταξε το παιδί της στον ακάλυπτο κι αυτοκτόνησε

Η 32χρονη νηπιαγωγός

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της 

Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του. 

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

Τραγωδία Πεύκη: Πώς έμαθε ο πατέρας της μικρής για τον θάνατό της

Το 5χρονο κοριτσάκι της σε μικρότερη ηλικία

«Προχθές γελάγαμε, γλεντάγαμε και πίναμε μαζί»

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας ήταν ο πεθερός της νηπιαγωγού. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ούτε φαινόταν ότι θα το κάνει. Προχθές ήμασταν μαζί, γελάγαμε, γλεντάγαμε, πίναμε» δήλωσε ο πεθερός της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παρά τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε με το παιδί η 32χρονη δεν το άφηνε στιγμή από κοντά της. Η νηπιαγωγός είχε απέραντη αγάπη για τα παιδιά όμως τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Να σημειωθεί πως η τραγωδία στην Πεύκη είναι η δεύτερη που συμβαίνει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο μία άλλη μητέρα είχε ρίξει στον Νέο Κόσμο το κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο και λίγη ώρα αργότερα είχε πέσει κι εκείνη στο κενό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top