Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 38χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στα παιδιά του

Κατηγορεί τη σύζυγό του για σκευωρία

Ελεύθερος αφέθηκε ο 38χρονος  μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ο άντρας είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για ασέλγεια σε βάρος των δύο ανήλικων παιδιών του.

Κρήτη: 38χρονος πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στα δύο του παιδιά

Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού και του 12χρονου αγοριού αρνήθηκε οποιαδήποτε πράξη σεξουαλικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για σκευωρία από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

«Από την πρώτη μέρα που πήγα στο Μέγαρο ήμουν  αθώος. Το πίστευα και το φώναζα κάθε μέρα μέχρι σήμερα, και έχω πέσει θύμα σκευωρίας», δήλωσε ο 38χρονος.

Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του- Στο σπίτι ήταν και το παιδί τους!

Η κατάθεση των παιδιών του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 12χρονο αγόρι περιέγραψε στην κατάθεσή του ένα περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ενώ το 7χρονο κορίτσι φαίνεται να έχει πέσει θύμα ασέλγειας επανειλημμένως, ενώ και τα δύο παιδιά φοβόντουσαν να συναντήσουν τον πατέρα τους καθώς στις συναντήσεις τους, τους ζητούσε να περιεργάζονται είδη οπλισμού.

Ο 38χρονος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με συγκεκριμένους όρους και  προϋποθέσεις

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος του 38χρονου, από τα συλλογή του αποδεικτικού  υλικού οι αρχές αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι εμφάνισης στην Αστυνομία κάθε 1η, 10 και 20 κάθε μήνα.

Ελεύθερος ο καθηγητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια

Επίσης, του απαγορεύτηκε η επικοινωνία και η συναναστροφή τόσο με την μητέρα όσο και με τα παιδιά του και επίσης του απαγορεύτηκε η μετάβαση του εκτός νομού Ηρακλείου.

Η κατοχή ενός αυτοσχέδιου όπλου και ποσότητας ινδικής κάνναβης, ήταν ο λόγος σύλληψης του 38χρονου μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top