Άγιοι Θεόδωροι:Το ΙΧ έσπασε τον αυχένα της 77χρονης-Ακαριαίος ο θάνατός της

Τι αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση

Δείτε το ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 7/12/2019

Με άγριο και βίαιο τρόπο έχασε τη ζωή της η 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, το περασμένο Σάββατο, όταν αδίστακτοι ληστές πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο, ενώ εκείνη μπήκε εμπόδιο για να τους σταματήσει. 

Μετά τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης διαπιστώθηκε κάταγμα του αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε όταν το όχημα που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.

Άγιοι Θεόδωροι: Οι κακοποιοί είχαν ακολουθήσει το ζευγάρι με το αυτοκίνητο

Άγιοι Θεόδωροι: Ληστές πάτησαν με το αυτοκίνητο ηλικιωμένη και τη σκότωσαν

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας μέχρι και τη Φθιώτιδα, για τον εντοπισμό δύο νεαρών Ρομά που ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της 77χρονης. Μέχρι και ελικόπτερο σήκωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγός της- Η λεπτομέρεια που θυμήθηκε

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχει υποστεί σοκ, καθώς μπροστά στα μάτια του έχασε τη γυναίκα του και μάλιστα με τόσο φρικτό τρόπο. Στις αρχές όμως είπε μια σημαντική λεπτομέρεια που θυμήθηκε, λίγο αργότερα. Το πρωί της δολοφονίας είχαν πάει μαζί με την άτυχη σύζυγό του στο κέντρο των Αγίων Θεοδώρων για ψώνια. Το ασημί αυτοκίνητο των δραστών τους ακολούθησε έως το σπίτι.

Ωστόσο φαίνεται οι κακοποιοί δεν υπολόγισαν ότι θα ήταν και ο γιος του ζευγαριού στην οικία, ελπίζοντας ότι θα τους πετύχαιναν μόνους και ανήμπορους. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός νεαρού ατόμου στο σπίτι, πρέπει να πανικοβλήθηκαν.

Αφού έριξαν κάτω την 77χρονη και την έσυραν για κάποια μέτρα, έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όμως έπεσαν σε αδιέξοδο δρόμο. Όταν έκαναν αναστροφή, είδαν την 77χρονη να κείτεται αναίσθητη αλλά ζωντανή στη μέση του δρόμου. Παρόλα αυτά δε δίστασαν να την πατήσουν με το αυτοκίνητο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top