Ίλιον: Το παιδί πάλεψε να βγει από την παγίδα θανάτου

Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Μάχη για τη ζωή του φαίνεται πως έδωσε το 2,5 ετών αγοράκι, που εγκλωβίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού στο Ίλιον και βρήκε τελικά τραγικό θάνατο. 

Ίλιον: «Ήταν ένας δραματικός θάνατος» - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Όπως προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή, Ν. Καλόγρια, ο οποίος πραγματοποίησε χθες τη νεκροψία – νεκροτομή, ο μικρούλης, που θα έπαιρνε το όνομα Αχιλλέας, είχε κάποια σημάδια στο μέτωπο και τα χέρια που δείχνουν ότι προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από την παγίδα θανάτου. 

Τραγωδία Ίλιον: «Σήκωσα το κρεβάτι και βρήκα το παιδί μου σκασμένο»

Παρά τις προσπάθειές του, όμως, δεν τα κατάφερε και βρήκε δραματικό και επώδυνο, όπως είπε ο ιατροδικαστής, θάνατο από ασφυξία. 

Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του μικρού αγοριού, η αστυνομία βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας, όπου και πραγματοποίησε έρευνα για στοιχεία, που ενδεχομένως να επιβάρυναν τη θέση των γονιών. 

Δε βρέθηκε κανένα τέτοιο στοιχεία και η δικογραφία που σχηματίστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει τους τραγικούς γονείς στη δικαιοσύνη ή όχι. 

Τραγωδία στο Ίλιον: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση για το αγοράκι

Αύριο η κηδεία του παιδιού

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. 

Ίλιον: Πότε θα γίνει η κηδεία του αγοριού που πέθανε από ασφυξία

Οι γονείς έχουν ζητήσει αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει καταγγελία σε βάρος τους για αμέλεια. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, το πρωί η σύντροφός του έκανε δουλειές στο σπίτι και είχε ανοίξει τον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι τους για να τοποθετήσει κάποια ρούχα. 

Τραγωδία στο Ίλιον: «Έχασα το παιδί μου κατάλαβες;»

Αφού τελείωσε τις δουλειές, άφησε το κρεβάτι ελάχιστα ανοιχτό, όπως λέει, για να μπορέσει να το ανοίξει και πάλι. Γονείς και παιδιά έπεσαν για ύπνο, όμως, το αγοράκι φαίνεται πως ξύπνησε και άγνωστο πώς παγιδεύτηκε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. 

Το πρωί η μητέρα του ξύπνησε για να ταΐσει το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας και δεν το βρήκε δίπλα της. Είδε το κρεβάτι κλειστό και αμέσως σήκωσαν το στρώμα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Αμέσως το μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική κοντά στο σπίτι τους, αλλά ήταν αργά, αφού το παιδί ήταν ήδη νεκρό. 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top