Συνελήφθησαν 14 μετανάστες σε κέντρο φιλοξενίας στη Θήβα

Κατασχέθηκαν μαχαίρια και ναρκωτικά

Το βίντεο είναι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Θήβας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 14 άτομα αφγανικής και συριακής καταγωγής. 

Σάλος με δήλωση Δρίτσα: Μια φορά το εξάμηνο βιασμοί παιδιών στη Μόρια

Έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φιλοξενία προσφύγων στην ενδοχώρα

Οι πρώτες αντιδράσεις για την εγκατάσταση προσφύγων στη Βόρεια Ελλάδα

Μαχαίρια, γκλοπ, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν από τους άνδρες της αστυνομίας στο κέντρο φιλοξενίας της Θήβας, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.

Έθεσαν το κέντρο υπό διακριτική παρακολούθηση και προγραμματίστηκε επιχείρηση με στόχο την αποκατάσταση της τάξης. Συνελήφθησαν 14 άτομα από Αφγανιστάν και Συρία, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα της Θήβας. 

Παρέμβαση Ρουσσόπουλου για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, ενημέρωσε για την κυβερνητική πρωτοβουλία για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. 

Με το μεταναστευτικό να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, στο Παρίσι.

Ενημέρωσε το σώμα για την πρόσφατη πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να θέσει υπό την αιγίδα του την προστασία των ανήλικων παιδιών, τα οποία είναι θύματα του προσφυγικού προβλήματος. 

Η πρωτοβουλία έχει ως σύνθημα «No child alone», κανένα παιδί μόνο του. Ο κ. Ρουσσόπουλος ζήτησε από την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Liliane Maury Pasquier, την συνδρομή της στην αντιμετώπιση του ευαίσθητου αυτού ζητήματος, η οποία υποδέχθηκε με θέρμη την πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, λέγοντας ότι θα την στηρίξει. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top