Σάλος με δήλωση Δρίτσα: Μια φορά το εξάμηνο βιασμοί παιδιών στη Μόρια

Η απάντησή του μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

O Θοδωρής Δρίτσας

Σάλο προκάλεσε μια δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα σε πάνελ, όπου γινόταν συζήτηση για το μεταναστευτικό.

Μετά από τοποθέτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Σπύρου Καρανικόλα, που είπε «να σας θυμίσω τι έλεγαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τη Μόρια, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων, ακόμα και βιασμοί μικρών παιδιών», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο».

Μόνο με άδεια θα βγαίνουν οι μετανάστες από τα κλειστά κέντρα

Η φράση του κ. Δρίτσα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καρανικόλα, αλλά και των δημοσιογράφων που ρώτησαν εάν «ήταν ήσσονος σημασίας ο βιασμός μικρού παιδιού».

Ο κ. Δρίτσας «απάντησε» στις αντιδράσεις τονίζοντας πως «ήμουν πολιτικός υπεύθυνος για τον Πειραιά, επί μήνες ήταν 10.000 άνθρωποι δεν άνοιξε ρουθούνι».

Η απάντησή του μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες.

«Προς όλους τους επαγγελματίες "καλοθελητές", που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top