Κορυδαλλός:Ανατροπή με τον καθηγητή που φέρεται να ασέλγησε σε 9χρονο

«Με κατήγγειλαν για να κρύψουν ότι με λήστεψαν»

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση ασέλγειας ενός παιδιού μόλις 9 ετών με κατηγορούμενο έναν καθηγητή μουσικής στον Κορυδαλλό.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του 9χρονου και ο σύντροφός της τον κατήγγειλαν για ασέλγεια προκειμένου να κρύψουν ότι τον λήστεψαν. 

Τι έχει συμβεί με την υπόθεση ασέλγειας στον Κορυδαλλό 

Σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού ο καθηγητής του αποπειράθηκε  να το κακοποιήσει σεξουαλικά στο τρίτο μάθημα μέσα στο σπίτι του. Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει και τα είπε όλα στον πατέρα του ο οποίος πήγε στο σπίτι του καθηγητή και τον ξυλοκόπησε.

Η υπόθεση έφθασε στην αστυνομία και στη συνέχεια στον ανακριτή. Ο καθηγητής όμως δίνει μία άλλη διάσταση στα γεγονότα.

«Με κατήγγειλαν ψευδώς γιατί προηγουμένως η μάνα και ο σύντροφός της μαζί με έναν άλλο άντρα μπήκαν στο σπίτι μου και με λήστεψαν, αφαιρώντας πέντε πολύτιμες κιθάρες η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ» υποστήριξε.

Καθηγητής μουσικής ασέλγησε σε εννιάχρονο αγόρι – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας

«Είναι ψέματα ότι ο πατέρας του παιδιού με χτύπησε. Αυτός που με χτύπησε είναι ο σύντροφος της μητέρας ο οποίος και με λήστεψε» προσθέτει ο καθηγητής μουσικής.

Για να καλύψουν την άγρια ληστεία σε βάρος μου πήγαν και κατήγγειλαν ψευδώς ότι ασέλγησα στο παιδί. Από την άγρια συμπεριφορά τους κινδύνευσε η ζωή μου. Ο σύντροφος της μητέρας μου έβγαλε και όπλο».

Η καταγγελία έγινε αρχές Νοεμβρίου και ο καθηγητής μετά τον ξυλοδαρμό υπέβαλε μήνυση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν πιστοποίησε κακοποίηση ενώ ο καθηγητής ζητά να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον σύντροφο της μητέρας.

Ο καθηγητής μουσικής προφυλακίστηκε πριν από δύο ημέρες με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 12 ετών 
αλλά αρνείται κάθε κατηγορία. Έχει αναπηρία 80% και παραμένει σε νοσηλεία από τα τραύματα που έχει υποστεί μετά τον ξυλοδαρμό του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top