ΑΣΟΟΕ: Αντιεξουσιαστές χτύπησαν τον φοιτητή επειδή ήταν... κοντοκουρεμένος

Θεώρησαν πως είναι μέλος της «Χρυσής Αυγής»

Οξυμένα είναι τα πνεύματα στην ΑΣΣΟΕ, καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών αρχίσαν να κυνηγούν όσους μπαίνουν εμπόδιο στις παράνομες πράξεις τους.

Σήμερα επεδίωξαν να επιτεθούν στον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου, αλλά τελικά την πλήρωσε ένας φοιτητής, ο οποίος τόλμησε να τους αποδοκιμάσει .

Ένταση πάλι στην ΑΣΟΕΕ: Άγνωστοι προπηλάκισαν φοιτητή

Σύμφωνα με μαρτυρία φοιτητή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεκαπέντε άτομα εξοπλισμένα με σφυριά, κράνη και κοντάρια έκαναν «έφοδο» σήμερα στην Πρυτανεία, αναζητώντας τον Πρύτανη.

Όταν, όμως, αντιλήφθηκαν την απουσία του, άρχισαν να σπάνε τις τζαμαρίες και τα παράθυρα του χώρου. Από το μένος τους δεν κατάφερε να ξεφύγει ένας φοιτητής, τον οποίο χτύπησαν όταν εκείνος τους αποδοκίμασε. 

Αντιεξουσιαστές: Επίδειξη ισχύος στο Πάντειο - Τραυματίστηκαν φοιτητές

Οι υπάλληλοι και οι φοιτητές που είδαν το περιστατικό, έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τελικά κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι, οι ταραξίες θεωρήσαν πως ο φοιτητής ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής», επειδή ήταν…κοντοκουρεμένος.

Μετά το επεισόδιο περιπολικά και δυνάμεις των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο και φρουρούσαν διακριτικά το κτίριο. 

Ομάδα είκοσι ατόμων προσπάθησε να ανακαταλάβει το στέκι της σχολής, χωρίς επιτυχία.

Αλληλέγγυοι στην Ευελπίδων

Το μεσημέρι, αλληλέγγυοι συγκεντρωθήκαν στα δικαστήρια και φωνάζαν συνθήματα συμπαράστασης στους φοιτητές, που είχαν συλληφθεί στα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΣΟΕ.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ξύλο με αντιεξουσιαστές στη φοιτητική συνέλευση

Η δίκη τους αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο, ενώ με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω και δε θα παραδώσουν το κτίριο που εχουν καταλάβει .

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top