Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ξύλο με αντιεξουσιαστές στη φοιτητική συνέλευση

Όσοι διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή... ξυλοφορτώθηκαν

Σε αρένα μετέτρεψαν οι μπαχαλάκηδες τη γενική συνέλευση των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ. Αναρχικοί, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν φοιτητές, διέλυσαν τη συνέλευση που βρισκόταν σε εξέλιξη σε αίθουσα του οικονομικού πανεπιστημίου, ενώ όσοι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή ξυλοφορτώθηκαν.

Οι αντιεξουσιαστές οι οποίοι βλέπουν πια να χάνουν τα…. κεκτημένα τους στο λεγόμενο άβατο των Εξαρχείων, προσπαθούν να στήσουν τα λημέρια τους μέσα στα πανεπιστήμια. 

ΑΣΟΕΕ: Κατέλαβαν ξανά το υπόγειο του πανεπιστημίου

24ωρο «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών δίπλα στην ΑΣΟΕΕ – Λειτουργούσε με βάρδιες

«Με έπιασαν από τον λαιμό»

Στο Πάντειο μια φοιτήτρια περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Καλοκύρη τον τρόμο που έζησε στα χέρια αναρχικών κατά τη διάρκεια συνέλευσης.

«Ανέβηκα να μιλήσω πάνω στη συνέλευση και ξεκίνησαν οι αναρχικοί να μου πετάνε  νερά και μπουκάλια, μετά ήρθε ένας και με έπιασε εμένα από το λαιμό και στη συνέχεια χτύπησαν άλλους δυο φοιτητές που μπήκαν στην μέση για να με προστατέψουν χτύπησαν άλλα δυο παιδιά, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο, περιμένουμε να δουν το ένα παιδί, το άλλο παιδί το έχουν πάρει οι γονείς και επειδή είναι σπίτι δεν το αφήνουν να φύγει».

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιχειρεί το τελειωτικό χτύπημα στους μπαχαλάκηδες. Δίνει διορία 15 μέρες στους αντιεξουσιαστές να εγκαταλείψουν όλα τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη.

Κυβέρνηση- ΣΥΡΙΖΑ: «Κονταροχτυπιούνται» για την επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ

«Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Εάν τα κτίρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης» αναφέρει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

15 ημέρες προθεσμία από τον Χρυσοχοΐδη σε όλους τους καταληψίες!

Στόχος του υπουργείου προστασίας του Πολίτη, είναι να αποδοθούν τα Εξάρχεια  και πάλι στους κατοίκους, τις οικογένειες και τους καταστηματάρχες της περιοχής 

Μετά τη λήξη του τελεσίγραφου, όσα από τα δημόσια ή ιδιωτικά κτίρια δεν έχουν αδειάσει, και δεν υπάρχει μισθωτήριο με τους ιδιοκτήτες, η αστυνομία θα προχωρήσει σε εκκενώσεις, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα σε  όλες τις καταλήψεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top