Ιθάκη: Ανατροπή στον θάνατο 40χρονου Βρετανού από ξυλοδαρμό

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση θανάτου του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, τον οποίο φέρεται να γρονθοκόπησε 54χρονος επιχειρηματίας, όταν έμαθε πως διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Αν και αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί στον άγριο ξυλοδαρμό του, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης οδηγούν σε ανατροπή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Αλεβιζοπούλου, το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος, ένα στοιχείο που δείχνει ότι ήταν αλκοολικός. 

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 40χρονου, έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, το γεγονός , όμως, πως αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας σημαίνει πως το χτύπημα που δέχτηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του , ίσως να μην ήταν θανατηφόρο. 

Το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία ημέρα θα κληθεί να το διαλευκάνει η δικαιοσύνη.

Θρίλερ στην Ιθάκη: «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω»

Ιθάκη: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα - Τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω»

Μετά την απολογία του ο 54χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να γρονθοκόπησε τον 40χρονο Βρετανό, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που  αντίκρισα.  Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες» ανέφερε ο 54χρονος επιχειρηματίας.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top