Ιθάκη: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα - Τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου

Πίστευε πως ήταν ο εραστής της εν διαστάσει συζύγου του

Ένας άνδρας 54 ετών στην Ιθάκη κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον άνδρα που πίστευε πως ήταν ο εραστής της εν διαστάσει συζύγου του. 

Το έγκλημα που έγινε στην Ιθάκη έχει συνταράξει όλο το νησί. Μουδιασμένοι οι κάτοικοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς ο 54χρονος επιχειρηματίας, έφθασε στο έγκλημα. Όλοι γνώριζαν πως ήταν σε διάσταση με τη 42χρονη σύζυγό του. 

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δημιουργήσει σχέση με έναν άλλο άνδρα από τη Βρετανία, ο οποίος έφθασε στο νησί πριν από μερικές ημέρες. 

Ιθάκη: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γιατί ζήλευε τη γυναίκα του

Η 42χρονη εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία

Το Σάββατο ο κατηγορούμενος εντόπισε το αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του κοντά  στο ξενοδοχείο που έμενε το τρίτο πρόσωπο. Οι δύο άνδρες άρχισαν να καυγαδίζουν. Γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας άρχισε να τον γρονθοκοπά ασταμάτητα στο κεφάλι και το σώμα. 

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι στο ξενοδοχείο μας πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, η κοινωνία έχει σοκαριστεί. Όπως και να είναι έφυγε μια ζωή» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Η γυναίκα του 54χρονου που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον Βρετανό φίλο της

Παρούσα στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν και η νεαρή γυναίκα. Μόλις είδε αιμόφυρτο τον φίλο της, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου αντίκρισε τον Βρετανό φίλο της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Η γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού διαπίστωσε τον θάνατό του.  

«Ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το νησί»

«Είχανε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κάτοικος του νησιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία και την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και η γυναίκα για έκθεση σε κίνδυνο ζωής. Και οι δύο πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top