Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του εργαζόμενου της Λάρκο

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για έξι υπαλλήλους

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου άνδρα και πατέρα 3 τριών παιδιών που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στο εργοστάσιο της Λάρκο.

Υποβασταζόμενη η μητέρα του άτυχου Γιώργου Ψαρρά, που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ,  δεν άντεξε και ξέσπασε. 

Στον Ιερό Ναό στη Μαλεσίνα, ήταν όλοι εκεί, για να πουν το τελευταίο αντίο στον φίλο και συνάδελφό τους.  Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως σκοτώθηκε ο Γιώργος του…

Στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στο χώρο που σημειώθηκε το δυστύχημα, έκαναν αυτοψία οι δύο πραγματογνώμονες από το Σωματείο Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος άφησε αιχμές, που αφορούν στη διαδικασία, καθώς δεν του επετράπη η είσοδος. 

«Από την άρνηση των  δύο μηχανικών της επιθεώρησης Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος για να μην με αφήσουν να μπω στο κτίριο δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με την πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργήσουν και δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα ακυρότητας της πραγματογνωμοσύνης τους», είπε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος, Παναγιώτης Μαλιάς.

Εξάλλου, από το πρωί στην ανακρίτρια Λαμίας απολογούνται 6 υπάλληλοι του εργοστασίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. 

Οι κατηγορούμενοι στις καταθέσεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν λόγο για εκτόνωση αερίων και όχι για έκρηξη.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top