Λήστεψαν την εικαστικό Τατιάνα Βολανάκη- Άρπαξαν κοσμήματα 100.000 ευρώ!

Οι δράστες συστήθηκαν στην ίδια και τον σύζυγό της ως... συντηρητές ασανσέρ

Άγνωστοι λήστεψαν τη γνωστή εικαστικό Τατιάνα Ραϊση Βολανάκη και τον σύζυγό της, ηγετικό στέλεχος παλιάς ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι κακοποιοί άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ. 

«Μας έκλεψαν τα κοσμήματα 100.000 ευρώ αλλά τουλάχιστον είμαστε ευτυχείς που ζούμε» λέει η κ. Βολανάκη στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η γνωστή εικαστικός και εικονογράφος βιβλίων κρατά σφιχτά το χέρι του αγαπημένου συζύγου της  Ευγένιου Ραΐση. Προσπαθούν να συνέλθουν από την  επίθεση που δέχθηκαν από δυο άτομα στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή. 

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το ζευγάρι έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Τα δυο άτομα τους συστήθηκαν ως συντηρητές του ασανσέρ.

Ο ένας από τους δυο δράστες ανέβηκε τρέχοντας από τις σκάλες στον πρώτο όροφο, έφτασε στην πόρτα του ασανσέρ, σήκωσε το γλωσσάκι έτσι ώστε να μπλοκάρει την πόρτα για να μην ανεβοκατεβαίνουν οι ένοικοι και στη συνέχεια εισέβαλε μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια ο ληστής κατέβηκε τρέχοντας από τη σκάλα.

Ο Ευγένιος Ραΐσης  ηγετικό στέλεχος παλαιάς ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας παρά την ηλικία του δε δίστασε να τον κυνηγήσει. Οι δυο δράστες έφυγαν τρέχοντας  με τα πανάκριβα κοσμήματα . Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους καθώς εκτιμά ότι πρόκειται  για τους ληστές που έχουν αδυναμία στα βόρεια προάστια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top