Βίντεο ντοκουμέντο: Νεαρός κλέβει το ΙΧ 24χρονης υπό την απειλή μαχαιριού

Η κοπέλα έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της για να τον σταματήσει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 24χρονη στο Φάληρο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με νεαρό κακοποιό. Υπό την απειλή μαχαιριού της άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, μπήκε μέσα κι έγινε καπνός. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου

Οι κραυγές αγωνίας της κοπέλας μέσα στο σκοτάδι προκαλούν ανατριχίλα! Είναι 5.30 τα ξημερώματα. Γυρνώντας από διασκέδαση, παρκάρει το αυτοκίνητό της και περπατά προς το σπίτι της. Πίσω της, όμως , ακολουθεί ένας νεαρός

«Τρέχει κατά πάνω μου με ένα μαχαίρι . Φορούσε κουκούλα, αλλά κουκούλα ζακέτας, δεν κάλυπτε το πρόσωπό του. Μου λέει κλειδιά και τσάντα, του λέω πάρτη. Του πέφτει η τσάντα μου κάτω, ανοίγουν όλα τα πράγματα κι αυτός απλά αρπάζει τα κλειδιά μου , τρέχει στο αμάξι, μπαίνει μέσα. Φώναζα φωτιά , φωτιά να κατέβουν οι γείτονες» περιγράφει η 24χρονη.

Μέσα στον πανικό της, η 24χρονη έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της, ουρλιάζοντας. 

«Έπεσα πάνω στο καπό, όπως ήταν το καπό, απλά έπεσα πάνω του. Για να τον καθυστερήσω , δεν ξέρω, αν θα κατάφερνα κάτι. Απλά ήταν κάτι δικό μου...εκείνη την ώρα ήμουνα σε πανικό» λέει η Λυδία.

Όταν η Άμεση Δράση έφτασε στο σημείο  ήταν αργά. Ο νεαρός είχε χαθεί στην Ποσειδώνος, ενώ το 24χρονο κορίτσι προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη.

«Εγώ φοβάμαι να βγω μόνη μου να πάω οπουδήποτε. Δεν μπορώ να κάτσω μόνη μου σπίτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα μόνη μου. Εντάξει είναι και πρόσφατο, πιστεύω κάποια στιγμή θα περάσει, αλλά είναι σοκαριστικό» καταλήγει.

Οι αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες , αναζητώντας τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top