Προφυλακιστέα η συζυγοκτόνος της Μεσσηνίας- Στο πλευρό της τα παιδιά της

Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 68χρονη από τη Σκάλα Μεσσηνίας, που σκότωσε τον σύζυγό της το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους, αφού πρώτα του έριξε καυτό νερό και τον ξυλοκόπησε με τον πλάστη. Η γυναίκα μετά την απολογία της οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Διατάχθηκε να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μεσσηνία: Περιέλουσε τον άνδρα της καυτό νερό και τον σκότωσε

Μεσσηνία: Σκότωσε τον σύζυγό της στο κρεβάτι του - «Δεν άντεχα άλλο»

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μια τρελή»

Στην απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, που διήρκησε δύο ώρες, υποστήριξε ότι ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από τον σύζυγό της, ο οποίος την έβριζε και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση, όπως υποστήριξε η ίδια. Η καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, αναφέρθηκε στη χρόνια καταπίεση που είχε από τον σύζυγό της και στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. «Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μια τρελή», είπε χαρακτηριστικά για την πράξη της.

Yποστήριξε ότι δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με τον σύζυγό της από την αρχή του γάμου τους. Τα προβλήματα επιδεινώθηκαν τα επόμενα χρόνια με τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της. Τα τελευταία χρόνια, οπότε και έκλεισαν το καφενείο- μπακάλικο που διατηρούσαν, τα οικονομικά προβλήματα πλέον συσσωρεύτηκαν σε συνδυασμό με τον εθισμό του συζύγου της στη χαρτοπαιξία. 

Η ίδια δήλωσε ότι μέσα σε τρία χρόνια το θύμα ξόδεψε 100.000 ευρώ της περιουσίας τους και εξακολουθούσε να την ξεπουλάει, ενώ το σπίτι τους  θα έβγαινε σε πλειστηριασμό λόγων των χρεών που είχαν. 

Στο πλευρό της συζυγοκτόνου τα παιδιά της

Τα δύο παιδιά της, ο γιος και η κόρη της 68χρονης, είναι στο πλευρό της και τη στηρίζουν. Μάλιστα ο γιος της εμφανίστηκε και στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όπου η μητέρα του απολογήθηκε. Μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχαν οι γονείς του και δήλωσε πως η μητέρα του είναι σε σύγχυση, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Η χρόνια βία ήταν που την οδήγησε στο έγκλημα» λέει η δικηγόρος της 

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της Αγλαΐα Κουμάντου, η 68χρονη υπέφερε χρόνια και είχε συσσωρευμένη οργή. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. «Η χρόνια βία ήταν που την οδήγησε στο έγκλημα και η επίκτητη αδυναμία της 68χρονης να φύγει, στο τέλος να ζήσει. Δεν μπόρεσε να το κάνει και καταλήξαμε σε αυτό που καταλήξαμε» είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της.

πηγή:messinialive
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top