Κερατσίνι: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού!

Έκκληση στο Star κάνει η αδελφή του ώστε να βρεθεί ο δράστης

Τον οδηγό ενός φορτηγού που χτύπησε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο Κερατσίνι έναν άνδρα και πατέρα τριών παιδιών, αναζητούν οι αρχές. Η αδερφή του θύματος μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ζητά να βρεθεί ο ένοχος για να λυτρωθούν, όπως λέει χαρακτηριστικά. 

Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;

Η Κωνσταντίνα Βαφειάδη  θέλει να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της στις 25 Σεπτεμβρίου. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιάννης της είναι νεκρός. Άφησε πίσω του τρία παιδιά. Το μικρότερο μάλιστα είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το τροχαίο δυστύχημα.

«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.

«Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Ήταν χαρούμενος γιατί βρήκε δουλειά ως οδηγός φορτηγού. Την ημέρα του τροχαίου πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδια του. Δεν πρόλαβε. 

Η αδελφή του κάνει έκκληση μέσω του Star αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top