Ριζούπολη: Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 10χρονου που σφήνωσε στα κάγκελα

Όσα περιέγραφε αποκλειστικά στο Star ο γιατρός του Παναθηναϊκού

Πάγωσαν όλοι στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, όταν ένα παιδάκι δέκα ετών, σφήνωσε με το κεφάλι του στα κάγκελα της εξέδρας και δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. 

Ο γιατρός των Πρασίνων Γιάννης Λεβάκος ο οποίος βοήθησε το παιδί μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Άννα Σταματιάδου. 

«Το παιδάκι αυτό ήταν ένας πολύ φαίνεται φανατικός φίλαθλος, ήθελε να δει το ματς όσο το δυνατόν πιο κοντά, έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα κάγκελα και διαπίστωσε με πανικό ότι δεν μπορούσε να το ξαναβγάλει, εγκλωβίστηκε εκεί, μπλόκαρε. Το παιδάκι προσπάθησε να βγάλει το κεφάλι του, πανικοβλήθηκε, μαζεύτηκε κόσμος, αυτό αυξάνει τον πανικό» ανέφερε ο Δρ. Ιωάννης Λεβάκος. 

Ακολούθησαν δραματικά λεπτά... Το παιδί φοβήθηκε, ο πατέρας του πανικοβλήθηκε. Για καλή τους τύχη, έσπευσαν αμέσως στο σημείο ο Γιάννης Λεβάκος  μαζί με τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ Κώστα Σπανέα και τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Παπαδημητρίου. Άνοιξαν με τα χέρια τους τα κάγκελα για να σώσουν τον 10χρονο. 

Τα  κάγκελα ήταν πολύ συμπαγή, δεν άνοιξαν πάνω από ένα δύο χιλιοστά, απλώς το παιδάκι συνεργάστηκε, ακολούθησε τις οδηγίες, λίγο στροφή της κεφαλής, μια το ένα αυτί ,μετά το άλλο και κατάφερε να ξαναβγεί. Δεν είχε ούτε κάποια κάκωση ούτε θα του μείνει άλλο κουσούρι . 

Τέλος καλό όλα για τον μικρό. Μπορεί η ομάδα του να έχασε, εκείνος όμως νίκησε. Βγήκε αλώβητος από την περιπέτεια και έφυγε με δώρο τη φανέλα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top