Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου πρότειναν να αγοράσω ωάρια μετά από εξωσωματική»

Κατάθεση ψυχής από την παρουσιάστρια

Την προσωπική της εμπειρία από τα κυκλώματα εμπορίας ωαρίων που δραστηριοποιούνται ακόμα και μέσα σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης κατέθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία πολλές φορές έχει ανοίξει την καρδιά της για τον αγώνα που έδωσε ώστε να φέρει στον κόσμο τη μοναχοκόρη της. 

Με αφορμή την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας βρεφών και ωαρίων στη Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την περίοδο που υποβαλλόταν σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης για να καταφέρει να μείνει έγκυος, την είχαν προσεγγίσει άνθρωποι που της πρότειναν να αγοράσει ωάρια από άλλες γυναίκες. 

Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα πουλούσε ωάρια και έκανε παράνομες υιοθεσίες

«Υπήρξε μεσίτης – γιατρός, ο οποίος αμέσως μετά την εξωσωματική και αφού ήδη του είχα δώσει τα χρήματα, μου έλεγε πόσα χρήματα θέλει για να αγοράσω ωάρια, στην περίπτωση που δεν ήταν επιτυχημένη η προσπάθειά μου»

Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε την πρώτη φόρα έγκυο – Η εξομολόγηση για την κόρη της, Έμμα!

Δε δίστασε μάλιστα να της δείξει και ποια θα ήταν η δότρια, ενώ την καθησύχαζε πως θα γινόταν ενδελεχής έλεγχος στα έμβρυα που θα εμφυτεύονταν στη μήτρα της, ώστε να είναι υγιή και καλά. Η δε τιμή που της ζήτησε ήταν για κάθε ωάριο που θα έπαιρναν και όχι για κάθε προσπάθεια εξωσωματικής. 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Έμμα είναι η μοναδική αλήθεια της ζωής μου»!

Στην τιμή συγκαταλέγονταν ακόμα τα έξοδα των εξετάσεων της δότριας ωαρίου, οι ορμονικοί έλεγχοι των ωαρίων και των εμβρύων.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι όλο αυτό προκαλεί τεράστια ψυχολογική πίεση στη γυναίκα που προσπαθεί να μείνει έγκυος, ενώ σημείωσε πως η κατάσταση αυτή εκτυλίσσεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.    

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top