Σοκ στην Πάτρα: 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying

Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Πάτρα από την είδηση ότι ένας 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του ανελέητου bullying που δεχόταν από συμμαθητές του. 

Απόπειρα αυτοκτονίας Αργυρούπολη: Είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ του μαθητή

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν στον εισαγγελέα Πάτρας τον ξυλοδαρμό του γιου τους από συμμαθητή του, αλλά και τη διαδικτυακή διαπόμπευσή του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και υπέβαλαν μήνυση.

Αυτοκτονία 14χρονου: «Ζω μια κόλαση, δεν έχω την κοινωνία μαζί μου»

Ο 16χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το βράδυ της περασμένης Κυριακής, καθώς η ψυχολογία του ήταν αρκετά επιβαρυμένη και δεν άντεχε άλλο τον εκφοβισμό που δεχόταν από τους συμμαθητές του. 

Μαζί με τα σχολεία, έρχεται και το bullying: Γονείς και μαθητές τρέμουν τις σχολικές συμμορίες

Για καλή του τύχη όμως, ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να γαβγίζει κι έτσι οι γονείς αναστατώθηκαν και πρόλαβαν το παιδί τους, πριν πηδήξει στο κενό. 

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 16χρονου ανησύχησε από την αναστάτωση του σκύλου, ανέβηκε στην ταράτσα και είδε το παιδί του να κοιτά το κενό και να κλαίει. 

«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου 3 ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Την Κυριακή το βράδυ κατά τις 23:00 η ώρα μου λέει: “Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά”. Στη συνέχεια μου λέει: “Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις”», είπε η μητέρα του μαθητή στο lepanto.gr.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του πατέρα του:

«Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram», είπε.

Αυτή τη φορά οι γονείς πρόλαβαν και δε θρήνησαν το παιδί τους, στο παρελθόν όμως είναι πολλά τα περιστατικά εφήβων που έβαλαν τέλος στη ζωή τους, καθώς είχαν πέσει θύματα σχολικού εκφοβισμού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top