Απέδρασε από τις φυλακές ο ισοβίτης δολοφόνος του Μίμη Ζουγανέλη

Είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία στη Μύκονο το 2010

Ο Μιμης Ζουγανέλης

Από τις φυλακές Δομοκού, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και 20 χρόνων φυλάκιση, δραπέτευσε ο δολοφόνος του Μίμη Ζουγανέλη.

Ο 40χρονος Πολωνός που είχε σκοτώσει τον 73χρονο επιχειρηματία της Μυκόνου τον Οκτώβριο του 2010, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και έπρεπε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα το πρωί της Δευτέρας (0/09). Αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ, όπως αναφέρει το lamiareport.gr

Εκτός από τον 40χρονο δολοφόνο του Μίμη Ζουγανέλη από τις φυλακές Δομοκού απέδρασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ένας 34χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Μύκονο

Ο 40χρονος Πολωνός μαζί με την ερωμένη του και έναν ακόμη συνεργό είχαν σκοτώσει τον γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου Μίμη Ζουγανέλη για να τον ληστέψουν.

Η σύντροφός του και χορεύτρια είχε καταδικαστεί επίσης σε ισόβια κάθειρξη (και 17 χρόνια φυλάκιση).

Πώς έγινε η δολοφονία

Η εκρηκτική χορεύτρια φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον άτυχο επιχειρηματία. Έτσι κατάφερε να οδηγήσει τον φίλο της και ένα συνεργό στη βίλα του θύματις.

Εκεί αιφνιδίασαν τον 73χρονο και τον βασάνισαν άγρια προκειμένου να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου όπου φύλασσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο ο Μίμης Ζουγανέλης δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι κάμερες ασφαλείας όμως είχαν καταγράψει τα πάντα και οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη των δραστών.

Λόγω της σχέσης της με τον επιχειρηματία και της διαμονής της στο σπίτι του για μεγάλα διαστήματα, η Πολωνή γνώριζε ότι ο Δημήτρης Ζουγανέλης κράταγε στο χρηματοκιβώτιό του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι ληστές μετέφεραν το θύμα από το ισόγειο στη βεράντα του πρώτου ορόφου, όπου τον χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον άφησαν νεκρό, αφού χτύπησαν το κεφάλι του 73χρονου σε γωνία του μπαρ της βεράντας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top