Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στο Star: «Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη»

Η οικογένεια της άτυχης Νίνας ζήτησε όλα τα πιστοποιητικά αδειοδότησης

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση στην αστυνομία  του χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού στον Αλμυρό Βόλου, με θύμα μια μαθήτρια μόλις 14 ετών. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτει τι ζητά η οικογένεια της άτυχης μαθήτριας αλλά και τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Η οικογένεια της άτυχης Νίνας ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ.

Οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν ορισθεί πιθανότατα αύριο θα ελέγξουν το «χαλί» για να διαπιστώσουν αν υπήρχε πρόβλημα.

Η οικογένεια της μικρής περιμένει το πόρισμα τους για  να μάθει πως έχασε το κορίτσι της.

«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ότι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» σημειώνει ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: «Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη»

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ  επιμένει  ότι δε φέρει ευθύνη. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε:
«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν! Θρηνώ για το κορίτσι… Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη Είμαι συγκλονισμένη» 

Χειριστής: Απείλησαν να με λιντσάρουν

Φως στα αίτια της τραγωδίας έριξε με την κατάθεση του ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού. Επί τέσσερις ώρες εξηγούσε στους αστυνομικούς πως γίνεται η εγκατάσταση, η συντήρηση αλλά και λειτουργία των μηχανημάτων. Ασχολείται όπως είπε με όλα τα παιχνίδια εδώ και 10 χρόνια. 

Τα όσα κατέθεσε ο χειριστής είναι αποκαλυπτικά- Τι ισχυρίστηκε 

Το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά. Είχε υποβληθεί σε όλους του ελέγχους και είχε συντηρηθεί. Εκτός από χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανήματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου 4 άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα»

Η Εισαγγελία Βόλου είναι εκείνη που θα αποφασίσει μόλις ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top