Τραγωδία λούνα παρκ:Παρόμοιο ατύχημα το 2009- Μάνα 9χρονης: Είναι δολοφόνοι

Βίντεο ντοκουμέντo ελάχιστα λεπτά μετά την πτώση του 14χρονου κοριτσιού

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που συνέβη στον Αλμυρό Βόλου. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντo ελάχιστα λεπτά μετά την πτώση του 14χρονου κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του.  Την ίδια ώρα, σοκάρει η είδηση ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009. Τότε, είχε τραυματιστεί ένα 9χρονο κορίτσι. «Είναι δολοφόνοι» λέει η μητέρα της τότε 9χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είχε κατηγορηθεί το 2009 για τον τραυματισμό ενός κοριτσιού 9 ετών, ενώ βρισκόταν στο ίδιο παιχνίδι, όπως και η 14χρονη. Το κοριτσάκι έφυγε από 10 μέτρα ύψος και βρέθηκε στο κενό.

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η μητέρα του κοριτσιού ξεσπά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού. 

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη  με εντολή εισαγγελέα.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την πτώση: Πανικός στο λούνα παρκ- Κόσμος λιποθυμά

Είναι η στιγμή που το ασθενοφόρο φθάνει στο λούνα παρκ. Ο γιατρός πλησιάζει το άτυχο κορίτσι και κάνει προσπάθεια να το επαναφέρει. Μάταια. Η μαθήτρια είναι άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο κόσμος έχει παγώσει. Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της. Τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρει το κορίτσι της στο Κέντρο Υγείας. Ελπίζει σε ένα θαύμα. Μια γυναίκα δεν αντέχει και λιποθυμά. Οι φίλες της άτυχης κοπέλας κλαίνε. Προσπαθούν να καταλάβουν πως ένα παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία.

Καταγγελίες σοκ: Το «παιχνίδι» το χειριζόταν αλλοδαπός και το πήγαινε γρήγορα

Επισκέπτες και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα και ότι ο χειριστής ήταν αλλοδαπός. Η αστυνομία τον αναζητά, καθώς μετά την τραγωδία εξαφανίστηκε.

Από το πρωί συμμαθητές και φίλοι της Νίνας με δάκρυα στα μάτια πηγαίνουν στο σημείο που έπεσε και αφήνουν λουλούδια. Εκεί βρίσκονται ακόμα το κοκαλάκι των μαλλιών της και το παπούτσι της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top