Τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, το παιχνίδι στο λούνα παρκ θα απόβαινε μοιραίο. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ένα κορίτσι 14 ετών έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «χαλί» σε λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου, χτυπώντας σε άλλο παιχνίδι. Ο πατέρας της Σεράινας εισήχθη στο νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται με πρόβλημα στην καρδιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με το e-thessalia.

Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Στον εισαγγελέα Βόλου η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Στον εισαγγελέα Βόλου οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που συνελήφθη για τον θάνατο 14χρονης, η οποία τελικά αφέθηκε ελεύθερη ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους. 

Αντιμετωπίζει  την κατηγορία,  σε βαθμό κακουργήματος, της έκθεσης σε κίνδυνο ανηλίκου, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του. 

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ υποστήριξε στις αρχές πως έχει τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών, τις οποίες έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό. Ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 73χρονης τόσο η επιχείρηση όσο και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν κανονικά άδεια λειτουργίας και το παιχνίδι ήταν πιστοποιημένο . 

Ο πατέρας της 14χρονης είχε μεταφέρει με το φορτηγό του μέρος του εξοπλισμού

Ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη σε λούνα παρκ

Βόλος: Νεκρή η 14χρονη που έπεσε από παιχνίδι λούνα παρκ

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ στο παζάρι του Αλμυρού.

Το κορίτσι μαζί με την παρέα του ανέβηκε σε ένα παιχνίδι, το λεγόμενο «χαλί».  Ξαφνικά και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν ψηλά, το κορίτσι εκσφεδονίστηκε και έπεσε με δύναμη πάνω σε άλλα παιχνίδια. Στον χώρο επικράτησε πανικός, ενώ στο  σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίνοντας μάχη για τον απεγκλωβισμό της νεαρής κοπέλας.

Επί αρκετή ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν προσπάθεια προκειμένου διασώστες και γιατροί να επαναφέρουν το νεαρό κορίτσι, το οποίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από την πτώση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.  

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα και αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top