Αλεξανδρούπολη: Βίντεο από το τροχαίο με τους έξι νεκρούς

Στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δέκα μετανάστες

Το βαν μετά τη σύγκρουση

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το μοιραίο βαν μέσα στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο έξι μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοδελίδα evros - news.

Οι εικόνες αμέσως μετά το δυστύχημα που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας είναι σοκαριστικές.

Kάποια από τα θύματα παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στα συντρίμμια του βαν ενώ κάποια άλλα έχουν εκσφεδονιστεί σε απόσταση δεκάδων μέτρων μέσα στο δάσος, εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο του evros-news.gr.

 

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δέκα μετανάστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανατροπής οχήματος στην περιοχή των Λουτρών, καθώς και φρουρούμενοι οι δύο συλληφθέντες ως διακινητές, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, με την πλειονότητα των τραυματιών να παρακολουθούνται στη χειρουργική κλινική και λιγότεροι στην ορθοπεδική, ενώ δεν έχει επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση υγείας των δύο σοβαρότερα τραυματισμένων, ο ένας εκ των οποίων εισήχθη από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα  είναι ακόμα ένας «κρίκος» στην αλυσίδα των «αναρίθμητων θυμάτων» των διακινητών, που χάνουν τη ζωή τουτς στην προσπάιθειας τους να περάσουν παράτυπα στην Ελλάδα από τα σύνορα με την Τουρκία, στον Έβρο..

Οι μετανάστες υποχρεώνονται απο τους δουλεμπόρους να κρυφτούν ανά δεκάδες μέσα σε ακατάλληλα οχήματα, στην προσπάθεια τους να διασχίσουν απαρατήρητοι τα σύνορα.

Νωρίτερα είχαν καταβάλλει τουλάχιστον 2.000 δολάρια ο καθένας στο κύκλωμα των διακινητών, ρισκάροντας όχι μόνο να συλληφθούν από τις τοπικές Αρχές, αλλά και να χάσουν τη ζωή τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top