Χρυσούπολη Καβάλας - Δράστης διπλού φονικού: «Τους έφαγα και τους δύο»

Στον Εισαγγελέα ο 42χρονος που σκότωσε τους γείτονες του για... το πάρκινγκ

Η τραγική είδηση της διπλής δολοφονίας μητέρας και γιου για μια θέση πάρκινγκ στη Χρυσούπολη Καβάλας προκαλεί σοκ. Νεκροί είναι μια 67χρονη γυναίκα και ο 42χρονος γιος της- πατέρας δύο παιδιών, όταν ο γείτονάς τους πυροβόλησε εναντίον τους και τους σκότωσε μετά από διαπληκτισμό. Το έγκλημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης. 

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και γιο για το πάρκινγκ

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 42χρονος δράστης ενοχλήθηκε γιατί ο γείτονάς του, στάθμευσε το φορτηγό στον δρόμο, κοντά στο σπίτι του. Αρχικά ξέσπασε στη 67χρονη μητέρα του οδηγού, όταν αυτή βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια. Της επιτέθηκε φραστικά με αποτέλεσμα η γυναίκα να επιστρέψει τρέχοντας στο σπίτι. Ενημέρωσε τον γιο της και τότε και οι δύο μαζί,  πήγαν έξω από το σπίτι του οξύθυμου γείτονα, να ζητήσουν το λόγο. Αυτό ήταν και το μοιραίο τους λάθος. 

Δράστης στους αστυνομικούς: Όρμησε στη μητέρα μου

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι διαπληκτίστηκε με τον 42χρονο γείτονα του, όταν πήγε απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που κάθονταν έξω, μαζί με τη μητέρα και τη σύντροφό του. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο δράστης, όταν το 42χρονο θύμα έφτασε μπροστά στον φράχτη, τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή, όμως αυτός πέρασε κι όρμησε στη μητέρα του. Όπως είπε, αφού κατάφερε να πάρει τον γείτονα του από πάνω της, μπήκε θολωμένος στο σπίτι, άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε. 

Μαρτυρία: «Τους έφαγα και τους δύο»

Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο γείτονας του δράστη, φέρεται να είναι ο λόγος που όπλισε χθες βράδυ, το χέρι του 42χρονου, στην Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να δολοφονήσει τους γείτονές του, μητέρα και γιο. Ο δράστης παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους, κάτι που επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, τα λόγια του οποίου σοκάρουν. Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρισκόταν κόσμος. Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα». 

Η κηδεία των δύο θυμάτων θα γίνει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: πληροφορίες από seleo, βίντεο από Μεσημβρινό Δελτίο STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top