Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και γιο για το πάρκινγκ

Πατέρας δύο μικρών παιδιών το ένα θύμα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Χρυσούπολη Καβάλας καθώς το βράδυ της Πέμπτης μια μητέρα και ο ενήλικος γιος της δολοφονήθηκαν από γείτονά τους έπειτα από λογομαχία εξαιτίας...  μιας θέσης πάρκινγκ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν η 67χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια, η 67χρονη ενημέρωσε τον 42χρονο γιο της και αμφότεροι πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις.  Ακολούθησε έντονος καυγάς και το κακό δεν άργησε να γίνει. 

O 42χρονος δράστης, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του και στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει.

Το σημείο του διπλού φονικού στην Χρυσούπολη/ Φωτογραφία: proininews.gr

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου και ο 42χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών φαίνεται πως είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος.

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν το δράστη, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει αντικοινωνική συμπεριφορά.

Πηγή: proininews.gr

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top