Μητέρα 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί φυτό στο κρεβάτι»

Περιγράφει τι συνέβη τη μοιραία μέρα

Δείτε στο video τι είπε η μητέρα της Αλεξίας στην εκπομπή «Μαζί Σου»

Μπορεί η μικρή Αλεξία να κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο το 8χρονο κοριτσάκι από τη Θήβα αλλά και η οικογένειά της, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν.

Ο αγώνας της Αλεξίας που ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή, είναι μεγάλος.

«Έγινε το θαύμα»: Βγήκε από την Εντατική η 8χρονη Αλεξία

H 8χρονη Αλεξία

Σήμερα, περίπου 2,5 μήνες μετά το περιστατικό που σόκαρε την Ελλάδα, η μικρή Αλεξία  δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», κινεί τα χέρια και τα πόδια της ασυναίσθητα αλλά παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

"Δεν έχει αλλάξει κάτι με πριν. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Δε μιλάει και δεν κάνει ήχους ακόμα" δήλωσε η μητέρα της Αλεξίας στην εκπομπή «Μαζί Σου».

Η Νικολέττα άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μετά τον εφιάλτη που έζησε και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Η Νικολέτα, μητέρα της 8χρονης Αλεξίας

Όπως είπε, πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη πως θα βοηθήσει την κόρη της να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα» δήλωσε η Νικολέτα.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, την ημέρα εκείνη του περασμένου Πάσχα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει.

Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το νοσοκομείο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο.Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top