Φυγόποινος στη Λάρισα κρυβόταν έξι χρόνια μέσα στην ντουλάπα

Είχε φτιάξει κρύπτη για να διαφεύγει της σύλληψης

λαρισα κρυπτη βεστιαριο

Κρύπτη μέσα σε βεστιάριο για ώρα… ανάγκης είχε φτιάξει ένας φυγόποινος Λαρισαίος μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» οι Αρχές τον αναζητούσαν από το 2013 αλλά εκείνος κατάφερνε να διαφεύγει τις σύλληψης με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο φυγόποινος ζούσε κανονικά σε σπίτι στη Λάρισα, αλλά είχε φροντίσει να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο.

Τι είχε κάνει; Είχε κλειστό κύκλωμα καμερών παρακολουθώντας τα πάντα εντός του διαμερίσματος αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ για ώρα ανάγκης, είχε δημιουργήσει μία κρύπτη μέσα σε βεστιάριο, ένα μικρό χώρο που έμοιαζε με έπιπλο αλλά ήταν προορισμένος να κρυφτεί σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Τελικά οι Αρχές που ήταν πεπεισμένες πως βρίσκεται στο σπίτι, κατάφεραν να τον… ξετρυπώσουν και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top