16χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασε ο «δράκος» του Instagram

«Ψαρεύει» τα θύματά του στα social media με ψεύτικα προφίλ

μαχαίρι με στηθόδεσμο
Πηγή φωτογραφίας: pixabay.com

Θύμα βιασμού από νεαρό που γνώρισε στο Instagram καταγγέλλει ότι έπεσε ένα 16χρονο κορίτσι. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για έναν «δράκο», ο οποίος «ψαρεύει» ανήλικα θύματα μέσω των social media, δημιουργώντας ψεύτικα προφίλ. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το κορίτσι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τι συνέβη και μαζί έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία. 

Η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι άκουγε φίλες της να μιλούν για τον συγκεκριμένο νεαρό και λίγες μέρες αργότερα δέχθηκε αίτημα φιλίας από εκείνον, το οποίο και αποδέχθηκε. 

Αυτό φαίνεται πως ήταν και το λάθος της. Ο άνδρας μετά από λίγο της έστειλε προσωπικό μήνυμα και της ζήτησε να βρεθούν από κοντά. Η 16χρονη αρχικά δε δέχθηκε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά το κορίτσι υποχώρησε, λέγοντας του «ναι» για μια βόλτα με το ακριβό του αυτοκίνητο. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πλατεία των Νοτίων Προαστίων και στη συνέχεια πήγαν για καφέ και μπύρα. 

Αργότερα, όπως υποστήριξε η 16χρονη, της ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Κατέληξαν σε ένα απόμερο σημείο, όπου ο νεαρός της ζήτησε να κάνουν έρωτα. Το κορίτσι αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει, αλλά οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Τότε, σύμφωνα με την ανήλικη, ο άνδρας τη βίασε και στη συνέχεια τη μετέφερε σε άλλο σημείο, όπου είχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και ταξί και εξαφανίστηκε. 

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τον πατέρα της έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top