Ήρωας ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα

Πήγε να σώσει 14χρονο φίλο του σε συμπλοκή

Στην εντατική νοσηλεύεται ο φοιτητής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα. Όπως αποκαλύπτει το STAR και η Τασούλα Παπανικολάου, ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και δέχτηκε το μαχαίρωμα. 

Για τους φίλους του ο Αλέξης είναι ο ήρωας τους, αφού μαχαιρώθηκε στον θώρακα στη προσπάθεια του να σώσει φίλο του, μόλις 14 ετών, από την επίθεση δυο ατόμων. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Ο Αλέξης και η παρέα του επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν δύο άγνωστα άτομα τους πλησίασαν κι άρχισαν να τους απειλούν, κυρίως τον μικρότερο της παρέας.

Καταγγελία 26χρονης στη Χαλκίδα για σεξουαλική κακοποίηση από 62χρονο

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Η μητέρα του Αλέξη με φωνή που έχει κλείσει από το σοκ του τραυματισμού του γιου της, εξήγησε στο STAR. «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού!».

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη. Τραγική ειρωνεία, ο Αλέξης το πρωί έδινε Πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή. Δέχθηκε πάνω από 8 μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Ο Αλέξης μετά την χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα του και οι φίλοι του.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις αλλά και τα βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top