Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» - Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης

Αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη σε Γερμανούς δημοσιογράφους

Θερμό επεισόδιο στο εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια», μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που εισέβαλαν στο μαγαζί για να κάνουν ρεπορτάζ.  Εστιάτορας και ρεπόρτερ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα!

Ένα 4μελές τηλεοπτικό συνεργείο εισβάλει στο εστιατόριο με τα Χρυσά Καλαμαράκια. O οπερατέρ αρχίζει να τραβάει πλάνα και ο δημοσιογράφος αναζητά το μενού. Ο σερβιτόρος αναρωτιέται τι συμβαίνει και τα μέλη του συνεργείου τον παραπέμπουν στον δημοσιογράφο.

Μετά τη χρυσή απόδειξη που ανήρτησε ο τουρίστας από το Μπρούκλιν, ο οποίος πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες, το εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό φαίνεται πως έγινε διεθνούς φήμης.

Ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει συνέντευξη. Οι δημοσιογράφοι τον βρίζουν φωνάζοντας «είσαι κλέφτης και απατεώνας». Κάποιοι πελάτες φεύγουν ενοχλημένοι. Ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι δεν πρόκειται για αισχροκέρδεια αλλά για ένα μαγαζί που απευθύνεται σε πελάτες με χοντρά πορτοφόλια.

Ιδιοκτήτης: Απευθυνόμαστε σε ξένου με γεμάτα πορτοφόλια

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρείο με ζωντανούς αστακούς οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από Καναδά άλλοι είναι ελληνικοί και λοιπά».

Εστιάτορας και δημοσιογράφοι κατέληξαν στο τμήμα. Ο εστιάτορας μήνυσε τους Γερμανούς για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εκείνοι για «Ψευδή καταμήνυση».
«Απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό το οποίο έρχεται από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ένας Έλληνας πελάτης δεν μπορεί να το πληρώσει αυτό. Και όχι μόνο απλός… θα έλεγα, το 90%» εξηγεί ο ιδιοκτήτης. 

Ο εστιάτορας προκαλεί. Η στάση του εξοργίζει και τους επιχειρηματίες στο νησί των Ανέμων.

Μετά τον Αμερικανό τουρίστα μία σειρά χρυσών αποδείξεων είδαν το φως της δημοσιότητας για το ίδιο εστιατόριο διπλός ελληνικός 10 ευρώ, αναψυκτικό 15 ευρώ και μπύρα 25 ευρώ.

Το καλοκαίρι μπήκε και οι τιμές ανέβηκαν... Όπως λέει ο ιδιοκτήτης πάντως, η δυσφήμιση του Αμερικανού μάλλον του έκανε μια πολύ καλή διαφήμιση!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top