Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Αυτοί είναι οι νεαροί που θα καθίσουν στο εδώλιο

Μόνο στο STAR: Η σχέση τους με τη φοιτήτρια και ο ρόλος τους στην υπόθεση

Για πρώτη φορά, η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας  που βρέθηκε στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, φτάνει στις δικαστικές αίθουσες. Στο εδώλιο τρεις νεαροί. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR αποκαλύπτει τη σχέση τους με την άτυχη κοπέλα αλλά και τον ρόλο τους στην υπόθεση.

«Το ένστικτο της μάνας δεν το γελάει κανένας. Τελείωσε. Το πιστεύω και θα το φωνάζω ότι δεν ήταν αυτοχειρία» λέει η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα Λίνας.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΘ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 

Η μητέρα της όμορφης Λίνας για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια θα δει να κάθονται στο εδώλιο , οι άνθρωποι  που φαίνεται  ήταν ο εφιάλτης της κόρης της. Πρόκειται για τρεις νεαρούς.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος με τα αρχικά Β.Δ.- Περίπου 23 ετών. Έταξε στη Λίνα καριέρα μοντέλου. Την έπεισε και την φωτογράφισε. Στη συνέχεια φέρεται να διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της κι ένα βίντεο .
«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος ήταν η αρχή και το τέλος της ζωής της Γαλήνης. Ήταν απλά δυο φίλοι και τίποτα περισσότερο και της άρχισε τα παραμύθια. Της έλεγε θα σε κάνω το καλύτερο μοντέλο απ’ όλα τα μοντέλα μου. Τον πίστεψε, βγάλανε τις φωτογραφίες. Ανέβηκαν οι φωτογραφίες και ξεκίνησε αυτός ο Γολγοθάς.

Ο 24χρονος Χ.Β και ο συνομήλικος του Γ.Γ. Οι δυο νεαροί φέρεται να πήραν και να διέδωσαν τις φωτογραφίες.

«Όλα θα βγουν στη φόρα. Θα βρεθούνε όλοι αυτοί που κάνανε τόσο μεγάλο κακό και παίξανε με την ψυχή του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Λίνας.

Και οι τρεις νεαροί είναι φίλοι μεταξύ τους. Γνώριζαν τη Λίνα. Εκείνη όπως φάνηκε δεν τους ήξερε και πολύ καλά. Τους εμπιστεύτηκε και κατέληξε εγκλωβισμένη  σε έναν λαβύρινθο "ροζ" εκβιασμού όπως καταγγέλει η μητέρα της. Η 22χρονη τον Νοέμβριο του 2016 ,βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Στην αρχή αντιμετωπίστηκε ως "αυτοκτονία". Όμως οι καταγγελίες της μητέρας περί εγκληματικής ενέργειας άνοιξαν ξανά τον φάκελο.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΤΟ CYBER BULLYNG KΑΙ Η ...ΦΑΚΑ 

Η υπόθεση  της άτυχης φοιτήτριας πονά, θλίβει αλλά θα πρέπει και να προβληματίσει. Κάθε χρόνο δεκάδες παιδιά πέφτουν στην παγίδα επιτήδειων που τάζουν καριέρες και λεφτά και η κατάληξη στην χειρότερη περίπτωση είναι να χάνουν τη ζωή τους .Ακούστε τη συμβουλή του Προέδρου του CSI Intitute.

«Πίσω από το έλα να γίνεις το μοντέλο μας κρύβεται η παγίδα, βλέπουν το τυράκι όχι όμως και τη φάκα.
- Αν κάποιος μας στείλει τι απαντάμε: - Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω» λέει ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Η δίκη θα γίνει την Τετάρτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top