Λέσβος: Το βίντεο για τα τροχαία με μηχανές που έχει γίνει viral

Το έφτιαξαν φίλοι του Πάνου Ζάρλα

Ένα βίντεο, γροθιά στο στομάχι, με πρωταγωνιστές μια παρέα από τη Λέσβο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλα τα παιδιά που ανεβαίνουν στα μηχανάκια χωρίς κράνος, πίνουν και οδηγούν.

Ένας από τους νεαρούς έχει μεθύσει. Ανεβαίνει στη μηχανή. Τρέχει. Το κράνος το φοράει στο χέρι. Μια εικόνα τόσο τραγική και τόσο συνηθισμένη. Στο συγκλονιστικό βίντεο ο  νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Βιώνει τις στιγμές της κηδείας του.

 Ο δρόμος γεμάτος μαυροντυμένους. Γονείς, συγγενείς, φίλοι. Πρόσωπα θλιμμένα. Τον ακολουθούν στην τελευταία του κατοικία. Φτάνουν στην εκκλησία.

Οι εικόνες αυτές είναι βιωματικές για την παρέα από τη Μυτιλήνη που εμπνεύστηκε το  βίντεο. Έχουν χάσει φίλους και συγγενείς στην άσφαλτο. Τελευταία απώλεια για την παρέα ο Πάνος Ζάρλας.

«Κόλλησε στις μπάρες»: Ο πατριός του Πάνου Ζάρλα περιγράφει το τροχαίο

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Με σκυμμένο κεφάλι η Στέλλα Μιζεράκη

Βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: «Έφυγε από το πάρτι γενεθλίων του και σκοτώθηκε»

Το βίντεο είναι βασισμένο στο κείμενο της Ειρήνης Λαγούτατζη το οποίο αναρτήθηκε στο facebook και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

 «Έτυχε να είμαι παρούσα σε έναν τέτοιον αποχαιρετισμό κι εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω. Μεγαλώνω δυο παιδιά. Βγήκε όλη η οργή, όλος ο θυμός, όλη η αγωνία, γιατί το πολύ σε 10 χρόνια, ίσως και λιγότερο τα παιδιά τα δικά μου θα ναι έξω» ανέφερε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top