Πάνος Ζάρλας: «Έφυγε από το πάρτι γενεθλίων του και σκοτώθηκε»

Λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο ήταν με τη μητέρα του, δήλωσε ο πατριός του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε στις 2 ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού. Τραγική ειρωνεία ότι σήμερα ήταν τα γενέθλιά του.

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του

Ο πατριός του συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς έγινε το μοιραίο, αλλά για τις τελευταίες στιγμές του νικητή του Power of Love. 

«Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας τον μεγάλωσα από επτά ετών και έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια πάλι εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια. Ο Πάνος ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο. Μας ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενε κανένας. Δε μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είμαι και σε θέση να μιλήσω. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μηχανές. Την είχε μόνο για να πηγαίνει στις δουλειές του».

Πάνος Ζάρλας: Το προφητικό του μήνυμα στο Instagram λίγο πριν σκοτωθεί

«Λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο ήταν με τη μητέρα του»

H μητέρα του στο σημείο του δυστυχημάτος

«Η μητέρα του ήταν από προχτές εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όπως η ίδια μου μετέφερε, γιόρταζαν σε ένα μαγαζί και μετά ο Πάνος έφυγε για να πάει να βρει τους φίλους του».

Ο 28χρονος προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες δε φορούσε κράνος.

Αυτό είναι το σημείο του δυστυχήματος


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top