«Τίτι»​​​​​​​ ο δραπέτης από το Μεταγωγών:Με το καλάσνικοφ στα social media

Οπλοστάσιο το κελί του

Παρά τις τρεις δολοφονίες κρατουμένων μέσα στις φυλακές, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οι ποινικοί έχουν στα κελιά τους ό,τι θέλουν. Από κινητά εως αυτοσχέδια μαχαίρια. 

Βοτανικός: Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από το Μεταγωγών

Όπως βλέπετε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αυτό είναι ένα από τα αυτοσχέδια μαχαίρια που χρησιμοποίησαν οι επικίνδυνοι κρατούμενοι για να ακινητοποιήσουν τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεταγωγών. Φτιάχτηκε από τις λεπίδες ενός φωτιστικού και ευκολά μετατράπηκε σε όπλο. Ο πιο επικίνδυνος είναι ο περίφημος Τιτι, που όπως φαίνεται και από την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καλάσνικοφ είναι προέκταση του χεριού του. 

Όλοι τους βρέθηκαν στο Μεταγωγών για να πάρουν τον δρόμο για άλλες φυλακές, καθώς το βράδυ των εκλογών ήταν πρωταγωνιστές επεισοδίων μέσα στον Κορυδαλλό όπου κρατούνταν. Από τη μια πτέρυγα, θέλησαν να βρεθούν στην άλλη ενώ οι περισσότεροι είχαν στην κατοχή τους το απαραίτητο...αξεσουάρ των φυλακών... Αυτοσχέδια μαχαίρια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, στο κελί του Τιτι βρέθηκαν:


ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΤΙΤΙ

κινητά τηλέφωνα, μια κάμερα, μια χοντρή αλυσίδα με 3 γάντζους, κατσαβίδι ενώ πάνω του είχε και ένα μαχαίρι.


ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

Ο Τίτι φαίνεται να αφήνει στο κάγκελο μπροστά στα άγνωστα άτομα, άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με δεσμίδα χρημάτων. Στη συνέχεια ο κρατούμενος πήρε από το κάγκελο το άγνωστο αντικείμενο και εκνευρισμένος του το πέταξε στο πρόσωπο. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και των άλλων δυο δραπετών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top