Κινηματογραφική απόδραση τεσσάρων κρατουμένων από το Μεταγωγών

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία - Συνελήφθη ο ένας

Στη λαχαναγορά του Ρέντη συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που απέδρασαν στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων τριών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς οι οποίοι είχαν οργανώσει το σχέδιο απόδρασής τους.

Ο ένας από τους τέσσερις έπεσε πατωμα του κρατητηρίου και άρχισε να φωνάζει ότι είναι άρρωστος. Δύο αστυνομικοί μπήκαν μέσα για να δουν τι συμβαίνει και τότε οι υπόλοιποι τρεις κρατούμενοι τους απείλησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και βγήκαν γρήγορα από το χώρο κλειδώνοντας μέσα τους δύο αστυνομικούς. 

Αμέσως μετά κατέβηκαν στο υπόγειο όπου ήταν μια αστυνομικός μέσα σε περιπολικό. Της άρπαξαν όπλο, κινητό, καθως και το περιπολικό και κατευθύνθηκαν στην κεντρικη πύλη όπου επίσης απείλησαν τον αστυνομικό, του οποίου άρπαξαν επίσης το όπλο και τα κινητά του τηλέφωνα. Το περιπολικό εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και οι άλλοι τρεις δραπέτες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top