Μοσχάτο:Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στον ΗΣΑΠ-Η ερωτική σχέση και το σημείωμα

Ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση στον 43χρονο - Φέρεται να είχε σχέση μαζί του

Ανείπωτη τραγωδία διαδραματίστηκε στο Μοσχάτο, στον σταθμό του ΗΣΑΠ, το μεσημέρι της Πέμπτης. Και όσο οι άγνωστες πτυχές πίσω από την τραγωδία έρχονται στο φως... τόσο περισσότερο συγκλονίζει η υπόθεση. Μια νεαρή μαθήτρια αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από την αποβάθρα στις ράγες. Οι αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για ένα κορίτσι μόλις 14 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως ήταν αργά για το κορίτσι. Είχε παρασυρθεί από τον συρμό. Αρκετή ώρα αργότερα, οι 12 πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό της έφηβης από τις γραμμές. Πάνω της εντοπίστηκε ένα σημείωμα...

Η ερωτική σχέση με 46χρονο και το σημείωμα

Το κορίτσι φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 43χρονο. Η μητέρα και ο πατριός της είχαν καταθέσει μήνυση πριν από δύο μέρες εις βάρος του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου. 

Το σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή του κοριτσιού απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και εξηγούσε γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, o 43χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, και μάλιστα με κοπέλα αντίστοιχης ηλικίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν σημειώματα, αλλά και πορνογραφικό υλικό.

Ο ανακριτής άσκησε δίωξη στον 46χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Οι γονείς της 14χρονης που δε γνώριζαν τι συνέβη… ενημερώθηκαν από την αστυνομία και είναι σε κατάσταση σοκ.

Kάτοικος της περιοχής αποκάλυψε στο star.gr, όταν ακόμη δεν υπήρχαν ακριβείς πληροφορίες για το συμβάν, ότι η κοπέλα που είχε πέσει στις ράγες ήταν περίπου 15 ετών.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top