Στην εντατική ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Επιδεινώθηκε η υγεία του – Συνεχίζει την απεργία πείνας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες απεργία πείνας, λόγω τη μη χορήγησης άδειας.

Νέα άδεια ζητά ο Κουφοντίνας - Τι υποστηρίζει στο υπόμνημα που κατέθεσε

Η υγεία του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και οι γιατροί έκριναν σκόπιμη τη μεταφορά του στη ΜΕΘ του «Αχιλοπούλειου» λόγω ηλεκτρολυτικών διαταραχών. 

Στο νοσοκομείο Βόλου ο Κουφοντίνας

Υπενθυμίζεται ότι η συνήγορος του μέλος του τρομοκρατικής οργάνωσης, Ιωάννα Κούρτοβικ, είχε γνωστοποιήσει την ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του «Λουκά» της 17Ν.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει απώλεια βάρους 12,5 κιλά, παρουσιάζει γενικευμένη αδυναμία, ορθοστατική υπόταση, αφυδάτωση, αυξημένη παρουσία οξέος στο αίμα και πτώση του Ph.

Πάιατ: «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι ο Ρομπέν των Δασών»

Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετά από πορείες και συγκεντρώσεις υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επεισόδια και μολότοφ στη Θεσσαλονίκη για τον Κουφοντίνα

Επεισόδια, μολότοφ και χημικά στο κέντρο μετά την πορεία για τον Κουφοντίνα

Βομβαρδισμένο τοπίο η Βουκουρεστίου: «Σκεφτόμουν τι θα γίνει αν μπουν μέσα»

Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν προκαλέσει ζημιές σε καταστήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και τη συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top