Θανατηφόρο τροχαίο Κορωπί: Την εμπλοκή τρίτου οχήματος ερευνά η Τροχαία

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από τη σύγκρουση

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος
 

Την εμπλοκή τρίτου οχήματος ερευνά η τροχαία για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Κορωπί, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι είδαν ένα ΙΧ λευκού χρώματος να προσπερνά παράνομα και με μεγάλη ταχύτητα το βυτιοφόρο στη Λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου με αποτέλεσμα ο οδηγός του φορτηγού ψυγείου, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το ΙΧ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έτσι συγκρούστηκε σφοδρά με το βυτιοφόρο. 

Για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί της Τροχαίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να διαπιστώσουν εάν επιβεβαιώνονται τελικά αυτές οι μαρτυρίες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο 52χρονος οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε, ο οποίος από το «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται. 

Πώς έγινε το τροχαίο

 Ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα διερχόμενο φορτηγό, με συνέπεια να υπάρξει διαρροή καυσίμων, ενώ τα εμπλεκόμενα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών εγκλωβίζοντας τους επιβαίνοντες.

Τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στο Κορωπί

Αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου/ Φωτoγραφία: INTIME

Αμέσως σήμανε συναγερμός, αφού λόγω της διαρροής των καυσίμων υπήρχε άμεσος ο κίνδυνος να προκληθεί πυρκαγιά και να σημειωθεί έκρηξη. 

Το σημείο αποκλείστηκε από μοτοσικλετιστές της ομάδας Ζ και έφθασαν στο σημείο 20 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Οι πυροσβέστες έριξαν επιβραδυντικό υγρό, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόκληση πυρκαγιάς και ξεκίνησαν τη διαδικασία απεγκλωβισμού των επιβατών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top