Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων «πνιγμένος» σε στοίβα από χαρτιά και φακέλους

Γραφείο-εφιάλτης γεμάτο με έγγραφα από το πάτωμα έως το ταβάνι

«Πνιγμένος» μέσα σε στοίβα από φακέλους και έγγραφα είναι υπάλληλος του δήμου Αθηναίων στο Τμήμα Εσόδων. Οι φωτογραφίες που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλη Καπερνάρος, είναι για γέλια και για κλάματα. 

Όπως θα δείτε και στο video, το συγκεκριμένο γραφείο προκαλεί… ζάλη. Αμέτρητα χαρτιά και φάκελοι έχουν στοιβαχτεί. Ξεκινούν από το πάτωμα και φτάνουν στο ταβάνι.

Ίσα που χωράει ο υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων να καθίσει στην καρέκλα του. Μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά, τον πνίγει το χαρτομάνι. Ευτυχώς υπάρχει το παράθυρο και παίρνει λίγο αέρα.

To γραφείο αυτό είναι στη Διεύθυνση Οικονομικών του Τμήματος Εσόδων και όπως αποκαλύπτει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος, αυτή η κατάσταση επικρατεί και σε άλλα γραφεία του δήμου. 

«Αυτό είναι γραφείο και η θέση αυτή που με είδατε να κάθομαι εγώ είναι γραφείο υπαλλήλου. Είναι γραφείο - αποθήκη. Αυτές οι συνθήκες είναι απάνθρωπες. Να πάει κάποιος ανώτερος του, να ελέγχξει αυτόν τον άνθρωπο αν είναι αποδοτικός, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δε γίνεται!» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Έγγραφα, προφανώς πολύτιμα για να τα κρατούν -αλλιώς θα τα πετούσαν-, είναι όμως σε τσουβάλια, σακούλες σκουπιδιών, πάνω και μέσα στις ντουλάπες. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής στο γραφείο του υπαλλήλου, μάλλον είναι διακοσμητικός. 

«Θα εφαρμόσουμε το νόμο και θα αποκαταστήσουμε την τάξη η οποία είναι διασαλευμένη, είναι διαταραγμένη. Στο Δήμο, στα δημοτικά, στην Αθήνα.... Δε θα υπάρχει το πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ, δε θα υπάρχει αυτή η κατάσταση στη Στουρνάρη, δε θα υπάρχει η κατάσταση στο Πολυτεχνείο, στην Ομόνοια…» τόνισε ο κος Καπερνάρος.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star επικοινώνησε με τον Δήμο Αθηναίων αλλά απάντηση δεν πήρε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top